Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2023.

Kiitos ja kunnia!

Kyllä nyt tuntuu hyvältä, kun pääsee ihan normaalisti kulkemaan bussilla. Tätä osaa arvostaa etenkin, kun välillä tulee käytyä kaupassa. Ei tarvi laahata painavaa reppua, kun siinä on aikamoinen työ kantaa. Tänään mä sanon, että kaikki on hyvin!

Normaalia liikennöintiä!

Luojan  lykky, että lakko koskee isompien kaupunkien bussiyhtöitä.  Viikonloppuna katsoin listaa lakon piirissä olevista yhtiöistä ja huomasin,  että Vainion Liikenne ei ollut listalla. Tarkoittaa sitten sitä, että lakko ei vaikuta Vainion vuoroihin millään tavalla.  Hyvä näin!

Käärijä lähtee Liverpooliiin!

Mulla oli tasan kaksi vaihtoehtoa siihen, kuka voisi olla mahdollinen Euroviisuihin lähtijä. Toinen vaihtoehto oli Portion Boys ja Käärijä oli toisena vaihtoehtona.  Käärijä oli sitten se toteutunut vaihtoehto, en usko, että suomalaiset joutunut häpeämään silmiä päästään, jotkut olivat sitäkin väläytelleet. Tsemppiä Käärijä Euroviisuihin!  

Pääsin tarkistamaan

Mitä olin vuosi sitten sodan alkaessa tehnyt. Olin ollut Tärskyn soittolistaa tekemässä,  sinä kertana minulla oli Sonata Arcticaa ehdolla ja se oli mennyt listalle. Tällä hetkellä meillä on jo neljäs lista meneillään,  muutamia kappaleita on tullut myös tähän uusimpaan.  Ja jopa niin, että on mennyt kahtena peräkkäisenä viikkona.  Tänään  pitää nauttia mukavasta viikonlopusta!

Vuosi....

Siitä, kun mieltä vailla oleva sota Ukrainassa alkoi. Olin silloin talvilomaa viettämässä, kuten olen myös nyt. Mitähän sitä teki vuosi sitten, pitää vilkaista vuoden 2022 kalenteria  kun en nyt muista ihan tarkalleen, mitä on siinä kohtaa tullut tehtyä. Pitääpä jossain kohtaa katsoa!

Nyt taas

Pitäisi miettiä, minkä kappaleen ehdottaa Tärskyn porukan soittolistalle. Kappaleita on omilla listoillani vaikka kuinka paljon, joten ehdotuksia kyllä riittää ihan hyvin. Ihan ihmeellistä on se, että me teemme jo neljättä soittolistaa, kolme on saatu tehtyä jo aiemmin,  kaikkia aiempiakin olen ollut tekemässä.  Tänään mulla on aikamoinen miettiminen, mutta eiköhän se ehdokas löydy aika helposti.

Kolnannen lomapäivän suunnitelmat

Tänään otan kunnolla aikaa Veturitallin taidenäyttelyyn. Viime viikolla tuli jo käytyä,  mutta en ollut muistanut ottaa puhelintani mukaan.  Tänään sitten puhelin mukaan ja kuvia ottamaan.  Nyt mennään ihan hyvällä mielellä!

Taalintehtaalle talvella?

No miksei,  kyllä sitä ainakin valmiina oltaisiin! Monet sanovat minulle, että ilman muuta kannattaa odottaa, viimeksi taisivat linja-autonkuljettajat siitä sanoa. Marko sanoi siitä jo heti tammikuussa,  suunnitellessani Taalintehtaalle menoa ensimmäisen kerran. Kyllä mä tykkään myös talvesta Taalintehtaalla, olen kokenut  sen jo useamman vuoden ajan, kun on siellä asunut.

Ihan riittämätön!

Tämä mun talvilomaan varautuminen, tuntuu, että on vuosittain tää sama juttu. Suunnitelmat on tehty jo hyvissä ajoin tammikuun loppupuolella,  saa nähdä, saanko kaikki toteutumaan. Luottavaisin mielin ainakin olen, kyllä  mun lomasuunnitelmat ainakin osittain toteutuvat. On hienoa olla lomalla!

Loma alkoi!

Kuinka hienoa se oli aloittaa, kun kaikki suosikkijoukkueet olivat voittaneet ottelunsa! Etenkin Tepsin voitto Ässistä oli hieno! Kyllä LP Viestin suora kolmen erän voitto tuntui ihan yhtä hienolta kuin ensimmäisen Tepsin suosikkipelaajan paidan jäädytys. Olen nikn onnellinen just nyt!

Paljon hyvää

No näinhän se on, kun oikein ajattelee. Tänään alkoi uusi viikko ja nyt taas mennään. Olen vaan niin iloinen  kaikesta hyvästä, mitä on kohdalle osunut ja mitä vielä kohdalle osuu!

Ensimmäinen liputuspäivä

Runebergin päivä on aina se vuoden ensimmäinen liputuspäivä, niin se on nytkin! Ja tänään mulla on päivä, jona menen tsasounalle, niitäkin tulee muutamia vuoden aikana. Muistin, kuinka olin laittanut Facebookissa toiveen, että isä Ion puolisoineen jäisi Turkuun, koska heidän elämänsä on jo pitkään ollut Turussa.  Oli hienoa, kun kommenttini annetussa vastauksessa oli, että he ovat aikeissa jäädä. Hyvä mieli siitä jäi!

Paljon hyvää!

No on tässä aamussa ollut paljon hyvää. Ensiksi tulee mieleen kaikki arkipäivät, miten hyviä ne ovat olleet. Viikonloppu on alkanut hyvin ja toivottavasti myös jatkuu hyvin. Tänään olin hyvällä mielellä, toivoo kaikkea hyvää kaikille!

Niin paljon...

Asioita, jotka ovat tänään loksahtaneet kohdalleen . Vaikka  TPS ei voittanutkaan tänään, olen onnekas siinä suhteessa, että saan olla mukana Suomen parhaassa kannattajajoukossa. Salossakin on kaksi hyvää kannattajajoukloa, mä vaan nautin.... Voi vitsi,  miten mä nautin!

Vielä yksi kurssi liikkeelle!

Vielä yksi kansalaisopiston kurssi on lähdössä liikkeelle tänään, se on hyvä, kun viimeisetkin kurssit saadaan liikkeelle. Tässä pienissä erissä aloittamisessa oli se hyvä puoli, ettei aloitettu kertarysäyksellä  yhden kuukauden aikana,  vaan se jakautui tasaisesti. Mutta hienoahan tää on, kun tässä näin mennään!

No tää on elämää!

Kun on kotona ja musiikki soi korvanapeissa. Mä elän silloin, kun mä näen sukulaisia, nyt mennään niin täysillä kuin osataan ja halutaan. Mä elän ihanaa elämää!