Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2023.

Hieno viikonloppu!

Pitkä hiihtokausi on tulossa hienoon huipennukseen, kun Inarissa hiihdetään viikonlopun aikana SM-hiihdot. Lauantaina pelataan Kouvojen ja Vilppaan toinen puolivälieräottelu, kannustaminen on Vilppaan kannattajilla varmasti tapissaan. Mä olen hyvällä mielellä, viimeinen italian tunti ennen pääsiäistä,  hyvä juttu!

Vapaapäivä

No sehän mulla tänään on, kun on torstai.  Oikeastaan se on ihan hyvä, koska muuten ei ehtisi levätä juuri yhtään. Minulle on tärkeintä se, että saan tehdä hyvällä mielellä töitä, ei tarvi suorittaa omaa tekemistään. On mukavaa olla, kun mikään ei paina mieltä, sekin on hyvä.

Koripallofiilis

Täytyy sanoa, että se on ollut tosi hienoa.  En kyllä muista, milloin olisin kokenut samanlaista kannustamisen iloa kuin näissä neljässä ottelussa, joissa olen nyt käynyt. Tifon alle jääminen ensimmäisessä puolivälierässä, se oli ihan oma juttunsa.  Ensin arvelin, että käsivoimani eivät ihan riittäisi tifon kannatteluun, mutta hienosti sain sen pidettyä. käsieni varassa. Siinä kohtaa muistin, että äiti oli sanonut minun menneen hänen ohitseen käsivoimissa. Hienoa tunnelmassa on kyllä ollut koripallokatsomossa!

Tiistai

Kun maanantain saa menemään, huomaa ajan menevän tavattoman nopeasti.  Ei edes kunnolla ymmärrä,  kuinka pian aika menee. Maanantain aikana ehdin nähdä kunnitötini siskon Ritvan ja miehensä Jörgenin, se tuntui mukavalta,  että näin hienosti kävi. Tänään mulla on saksa, sekin on ihan mukavaa.  Näillä mennään ja nyt tehdään kaikki hyvin!

Priorisointia

No sitähän se nyt sitten vaatii, kun on hamnaslääkärikin tänään.  Yritän katsoa, jos vielä lopputunnista ehtisin mukaan, se on myös ihan mahdollista. Toki karaoke on myös tärkeä, mutta nyt joudun laittamaan hammaslääkärireisdun karaoken edelle. Ei se haittaa ollenkaan, vaikka näin joutuu tekemään!

Upea fiilis!

Täytyy myöntää,  että en koskaan ole kannustanut mitään lajia sellaisessa tunnelmassa kuin lauantaina koripalloa. Viikon sisällä jo toinen ottelu, kaikkiaan tämä ottelu oli minulle jo kauden neljäs  Kaikissa otteluissa minut on löytänyt Forza Vilpuran katsomonosasta, siellä olen ollut  ja nauttinut kyydistä. Kiitos Forza Vilpura!

Hyvin meni etäopetus!

Pikkusen jännitti,  saisinko Zoomin toimimaan, mutta hyvin oli vielä taito hyppysissä! Jännitti lähinnä sen takia,  kun aiemmista kerroista oli niin paljon aikaa, laskeskelin,  että kaksi vuotta sitten oltiin edellisen kerran etänä. Onneksi on pieni ryhmä,  joka joustaa tilanteen mukaan,  lyhyelläkin varoitusajalla saadaan homma toimimaan etänä. Kyselin Leenalta,  oliko hän ollut opettajanamme silloin, kun koronapandemian takia oltiin etänä. Hän muisti olleensa opettajana silloinkin.  Hienosti tää meni, hyvä niin!

Perjantai. .

Tänään ois sitten kielikurssi etänä,  no näin oli viimeksi vuonna 2021, kun koronan takia jouduttiin aika isolta osin menemään kursseja etänä. Mulle tämä ei ole mikään kovin vaikea rasti,  mutta silti vaan mennään eteenpäin.  Kuukauden päivät pitäisi vielä jaksaa odottaa ennen kuin saa Taalintehtaan reissun tehtyä, se on sitten jo aika mukava juttu, kun on odottanut kauan!

Koskaan ei ole niin kiire

Etteikö ehtisi muutamaa sanaa vaihtaa. En ollut hetkeen linja-autonkuljettaja Markoa Salossa nähnyt, sain kertoa hänelle tuoreita kuulumisia. Sehän oli noin mukavaa  kun sen sain tehdä. Minusta on aina mukavaa, kun saan jakaa ilonaiheitani myös muille.  Se on ihan superhieno juttu!

Iloinen fiilis uuteen viikkoon!

Vähän jännittävä päivä myöskin, koska ystäväni on menossa silmäleikkaukseen eikä tiedä yhtään, miten se menee. En epäile yhtään,  etteikö se menisi hyvin, mutta entä jos en pääsekään hautausmaalle toukokuussa, että ajokielto olisi vielä silloin  voimassa. Mutta enhän mä voi sitä etukäteen murehtia, niin se menee!

Upea koripallopäivä!

No olihan se, kun Vilpas voitti Karhubasketin.  Oli myös hienoa, kun Karhubasketin kannattajat saapuivat yhtaikaa kanssani. Kunnon karjaisu ja toisen kauhajokisten auton torven törähdys, siinä mun hyvä fiilis päivästä!

Iso pettymys

No onhan se, kun Tepsi joutui ennenaikaisesti kesälomalle, mutta nyt mennään eteenpäin! Täytyy myös muistaa,  että on kauteen mahtunut myös paljon hienoja juttuja, niitä ei sovi unohtaa. Pettymyksen keskellä ei saa unohtaa, mitä varten me kannattajat ollaan.  Me ollaan sitä varten , että oma joukkue sas tarvitsemansa tuen.

Sikeästä unesta herääminen

No, sekin piti tapahtua nyt, mutta ei se minua haittaa! Äitini  tuli sanomaan, kun minulla oli radio auki keskellä yötä,  no ei se sanominen sinänsä haitannut, mutta se  kun unenpöpperöisenä piti nousta sitä radiota sammuttamaan. Joskus käy näinkin, mutta aika harvoin!

Hienoa hienoa Tepsi!

Tosi  tärkeä ottelu ja se voitettiin! Onhan se tosi hienoa, kun kuulee voittopuheet   ja näkee, miten hienolta se pelaajista tuntuu. Juuri sellaisissa tilanteissa on hienoa olla TPS-kannattaja.  Niin kuin olen monta kertaa sanonut, että aina niitä voittoja ei tule, mutta kun niitä tulee, silloin tuntuu hyvältä!

Kuka sanoi...

Ettei voisi olla iloinen? Kun arkeen mahtuu niin paljon pieniä hyviä asioita,  joita ei  aina edes huomaa. Se on parasta just nyt! Tänään mä olen onnellinen siitä, että löysin uusia lajeja jääkiekon rinnalle.  Uudetkin lajit löytyivät Tepsin alta, kaikki ovat saman seuran alla. Kaikkein parasta on se, että kaikki on kohdallaan!

Junnu ja open valinta

Näillä mentiin tämä karaoketunti, Junnu Vainiolta löytyy kyllä kiitettävästi laulettavaa, kun minullekin löytyi peräti kaksi laulettavaa kappaletta. Samalla Eetu ilmoitti meille open valinnat seuraavaa kertaa varten.  No aika hienoa, kun saatiin tietää vähän etukäteen, on ainakin harjoitteluaikaa, kun viikkoa ennen saadaan tietää laulut. Mikä on hienointa,  se, että ei tarvi itse valita.

Varsin TPS-pitoinen viikonloppu!

Onhan tämä ollut aika TPS-pitoinen, kun ensin on ollut kahtena päivänä jääkiekkoa ja sunnuntaina vielä keilailua. Toivottavasti Tepsin keilaajille käy hyvin! Toivon hyvää kaikille Tepsiasä!

Suuren suuri harmitus...

Olihan se, kun en tiennyt yhtään äidin olevan tulossa nukkumaan, olisin halunnut olla vähän kauemmin. Tänään saatiin Anulta tortillawrappeja, kyllä ne maistuivatkin! Osassa wrappeja oli täytteenä lihaa, toisessa erässä oli täytteenä kalaa. Mukavaa

Ihmettelen vieläkin...

Mitä minulle oikein perjantaina tapahtui. Kun se ei ole minulle ihan tavallista. Olen yleensä hyväntuulinen, mutta nyt tuo suru on varmaan vaikuttanut siihen, mitä on tapahtunut.  En edes osannut kuvitella tätä, koska en ollut hautajaisissa mukana. Äidin kanssa jutelllessani sain monta hyvää vinkkiä. Ja se on hyvä, kun tällaisiin tilanteisiin saa neuvoja!

Mitä ihmettä?

Mikä mahtoi olla syynä siihen, että olin unohtanut pelipäivän? Aika epätavallista minulle, joka melkein aina laitan Tepsin paidan päälle. En ollut huomannut laittaa paitaa päälle  Yksi harmittava juttu tuossa ottelussa oli, nimittäin se, että Tepsi oli tehnyt maalin, mutta siihen tuli hylkäys Tapparan haastamisen takia  Mikä oli syynä haasteineen?

Tätä se taas on, kun on torstai...

Torstaisin on aina kova miettiminen,  mitä laittaa ehdolle Torstain toivottuihin.  Kappaleita riittää ihan ruuhkaksi asti,  kun karaoketunnilla on laittanut uusia omalle listalle.  Nyt löytyi kappale, joka on kolahtanut minuun, saas nähdä, kolahtaako se Tärskyn porukkaan. Odotuksia on, kun kolmena viikkona peräkkäin on oma ehdokas mennyt, mutta en ole pettynyt, vaikka ei menisikään.

Onneksi ..

Lakko ei alkanut Vainion Liikenteellä,  päästään ihan normaalisti linja-autossa kulkemaan. Salossakin liikennöiminen olisi vaikeutunut todella paljon, jos Vainion kuljettajat olisivat lakkoilleet. Tänään olis taas parikaraoke, siinä saa taas mennä kunnolla!