Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2023.

Aikamoinen perjantai!

Onhan tämä perjantai ollut aikamoinen,  se täytyy kyllä myöntää. Olin ihmetellyt sitä, että viikon mittaan oli ollut useampi hyvä päivä eikä ainuttakaan huonoa. Illalla olin vielä pikaisesti kauppareissulla, kovasti mietin, missä kohtaa lähtisin kotiin. Ajattelin, että minua ei haittaa,  vaikka kastuisin kotimatkalla,  kun kuitenkin saa kotiin tullessa vaatteet nopeasti kuivamaan ja varavaatteet päälle. Kyllä siinä oli Marko ihmeissään, kun minäkin nousin kyytiin. Raekuuro osui myös kohdalle, sekään ei minua haitannut!

Ei oikein osaa vielä

Asettaa itseään lomamoodiin, ensimmäisellä kurssin  päättymisen jälkeisellä viikolla se on hyvin haastavaa. Tämä pulma on ollut vuosittain, joten joka kevät tästä on pitänyt itselleen sanoa, välillä myös ääneen. Vähän oudolta tuntuu  nyt, mutta kyllä mä saan loman lähtemään hyvin liikenteeseen!

Aika oudolta tuntuu

No varmasti, kun vappuviikolla ei tarvi  mennä kansalaisopistoon. Voi siinä jokunen viikko mennä ennen kuin saan lomamoodin päälle. Mutta ihan hyvällä mallilla on jo kesäsuunnitelmat, kyllä niitä onkin nyt tehty! Kaikkea en ole vielä lyönyt lukkoon, mutta suurimman osan kesäsuunnitelmista olen saanut jo lyötyä lukkoon. Mukavaa!

Olipa hienoa!

No onhan se, kun on saanut karaoke-esityksen menemään omalta osaltaan ihan kohtalaisesti.  Tänään meillä on myös Kirsi pesemässä ikkunoita,  tänään illalla olisi myös koripallon välieräsarjan toinen ottelu. Ja saan nauttia ilosta, mitä päivään tulee, se on just nyt ja tässä!

Toiveita ja ajatuksia pääsiäisen jälkeen

Onhan se niin  että niitä toiveita on paljon, arkeen paluun ja monen muunkin jutun suhteen, tuntuu, että ne menevät ihan hyvin.  On kyllä toiveissa sekin, että ystävän laskettelureissu menisi hyvin,  sitä toivoo aina itselleenkin reissuun lähtiessä.  Kovasti odotan, että pääsen Taalintehtaalle käykään, se on mukavaa!

Koripallon välieräsarja alkamassa

Saa nähdä,  käykö välieräsarjassa samoin kuin ylemmän jatkosarjan ottelussa, siis se, että saavun Karhubasketin fanien kanssa yhtaikaa.  Edelleen on sama juttu, että Vilpas on tärkein, mutta pyrin huomioimaan myös vierasjoukkueen faneja. En oikein tiedä   hyväksyykö Forza Vilpura tämän, mutta olen kyllä  luottavainen, että he hyväksyvät  tämän.  Minua jäi harmittamaan se  etten ehtinyt huomioida  Kouvojen faneja. Eivät he niin moukkamaisia olleet kuin kommentissa annettiin ymmärtää.  Hienosti hekin omiaan kannustivat, kuten  Vilppaan kannattajat tekivät.

Pelipäivä, oi Vilpas on!

Sis tänään se on, osa faniporukasta lähtee reissuun, mutta minä jään Saloon. Olen kokenut  tärkeäksi olla Salossa paikan päällä, kun olen näitä koripallo-otteluita ollut katsomassa. Salohallissa on mukava kannustaa, se on ollut minulle maailman paras paikka nauttia urheilusta. Toivottavasti tulee voitto tänään Kouvolassa,  saadaan sarja katkolle pääsiäisperjantaiksi Saloon!