Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2023.

Räjäytys

Jokaisena arkiaamuna on ollut räjäytys, varoitusääni on kuulunut Ylhäisissä asti.  No se on hyvä tietää, ettei ihmettele, miksi pihatie tömisee jalan alla. Enpä juuri koskaan ole siinä kohtaa pihassa ollut, mutta joskus voi olla, että menen jo kuuden aikoihin hakemaan lehden, siksi on hyvä tietää, milloin räjäytys on.  Hyvä fiilis,  kun tietää äänen!

Onhan se hyvä asia!

Kun linja-autoaseman laiturit saavat uuden asfaltin! Se nyt on tietysti muistettava, että menee Mariankadulle linja-autoa odottamaan,  mutta on se ainakin maanantaina mennyt ihan mukavasti.  Kyllä moni on manannut omasta mielestä alakanttiin mennyttä tiedottamista, mutta netistä kyllä löytyi hyvin tietoa. Tänään olen vaan iloinen,  kun uutta asfalttia tulee!

Omat kesäsuunnitelmat ja koulun päätöspäivä

Kyllä niitä on, kun se viiden viikon ilmainen linja-autossa kulkeminen on taas mahdollista. Tänään on myös koulujen päätös, monet lopettavat peruskoulun ja monet juhlivat ylioppilaaksi tuloa. Tänään mä vaan olen onnellinen!

Koululaisten kesäloma

Se on ihan kohta alkamassa, kyllä sitä omastakin koulutaipaleestaan muistaa, että lomaa odotti.  Meillä ei koskaan mennyt koulun päätös kesäkuun puolelle, aina oli toukokuun lopussa.  Omat ylioppilasjuhlat olivat kesäkuun kolmantena päivänä ,  niin nytkin! Luultavasti mulla ja Sannalla tulee muistot mieleen omista lakkiaisissa!