Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2023.

Taiteiden yän fiilistä

Katsoin meidän kaeaokeryhmän ohjelmaa ja helpotuksekseni huomasin, että minä aloitan, mutta en aloita sillä epämukavuusalueelle menevällä kappaleella. Se kappale tulee vasta lopuksi,  joten ei mitään syytä huoleen! Mieli on aika luottavainen sen suhteen,  että kaikki onnistuu!

Keskiviikkona

Sitä taas ihmettelee, kun viikko  mennyt todella nopeasti. Just se viikko alkoi ja nyt on jo puolivälissä. Tuntuu ihan ihmeelliseltä ajatella, että näin nopeasti se viikko on mennyt. Välillä sataa ja paistaa, mutta eihän se aurinko jaksaisi paistaa, jos ei silloin tällöin sataisi. Näinhän se on, kaikki hyvin! 

Parasta just nyt

On se ihan tavallinen hyvä fiilis,  kun kaikki on viikon aikana mennyt tosi hyvin. Minulle on käynyt näin monta kertaa tämän viikon aikana,  Olen luottavainen sen suhteen,  että koko alkavakin viikko olisi hyvä. Näillä.mennään ja näin on hyvä!

Supernahtavaa!

Kun kaikki on aika hyvin. Mietin, monistaisinko lisää lauluja mun laulukurssia varten, mutta noilla kolmella kyllä pärjää ihan hyvin ainakin aluksi.  Hyvä mieli, tällä mennään, kiitos!

Kaikki on tehty, mitä tehtävissä on

Kurssivalmistelut on saatu suurelta osin tehtyä, eipä siinä edes ollut paljon, kun kielikurssien kirjat ovat edellisen työkauden jäljiltä vielä käytössä. Lähinnä se on ollut nuottien monistamista laulukurssia varten,  kolmella kappaleella pääsee ihan mukavasti liikkeelle.  Tarvittaessa voin monistaa lisää, mutta aluksi mennään kolmella.

Vähän aikaa vielä...

Vähän aikaa vielä minun pitää odottaa, ennen kuin pääsen viskaanaan repun selkääni. Kansalaisopiston työkauden aikana repussa kulkee monenlaisia tavaroita, kielikurssien kirjat ja musiikkikurssien kirjanpitoon tarvittavat tavarat. Nyt mulla on uusi reppu, jota käytän vuorotellen Haglöfsin repun kanssa.. Pian alkaa minullakin!

Sunnuntai

Kyllä on hienoa istua auringonpaisteessa kodin parvekkeella,  syödä aamiaista ja nauttia iloista. Ja ennen kaikkea se,  miten hyvältä tuntui, kun ripari oli onnistunut. Ja mun oma kesä,  se on ollut tosi hieno!

Kyllä oli mukavaa kuulla!

Että Hetan Kodan ripari oli onnistunut! Se oli todella hieno juttu, kyllä Markoa kuunnellessa tuli sellainen olo, että ripari oli mieluisa myös hänelle. Syntymäpäivänsäkin sai viettää riparilaisten kanssa, hieno juttu!

Syksy on tulossa

Sen huomaa ainakin siitä, kun koulut ja kansalaisopisto taas alkavat. Tänään mulla  lähtee kansalaisopiston ilmoittautumiset liikenteeseen, neljälle kurssille olisi rahoitus mennä. Niitä kyllä odotellaan innolla ja ilolla. Sekin on mukavaa, kun kurssikavereita näkee, suurinta osaa heistä en ole kesän aikana nähnyt ollenkaan. Mutta kohta mennään ja mennään täysillä!