Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2023.

Tänään...

Ihan hyvällä mielellä saa taas tätäkin päivää mennä, nyt vaan pitää saada asiat samalla tavalla kohdalleen kuin ne ovat tähänkin asti olleet. Lähdetään tekemään päivästä niin hyvä kuin se minun konstein on mahdollista, aika paljon on hyvää mieltä  liikenteessä tänään!

Mitä ihmettä tapahtui?

No ei mitään sen kummallisempaa kuin se, että kellot palautuivat takaisin normaaliaikaan. Muut kellot piti palauttaa, mutta puhelimeni palautui itsestään, kuten se aina tekee. Taas menee se reilu puoli vuotta, ennen kuin kellot siirretään uudelleen tunnilla eteenpäin. Kesäaikaan siirryttäessä puhelin tekee senkin siirron itsestään, on se hienoa, kun homma hoituu!

Aika järkevää. .

Kun en kyseenalaistanut näitä välisoittojen kelaamisia  Niitä juuri on tullut kyseenalaistettua kerta ja toinenkin,  mutta nyt se todellakin oli  hyvä, koska meillä oli vajaat yhdeksän minuuttia lauluaikaa.  Jos saisin laulaa vielä uudestaan mun open valinnan, se antaisi osviittaa Irmalle,  joka valitsee minulle seuraavan viikon laulettavaa kappaleen. Ei haittaa ollenkaan,  vaikka tulee vieraampi kappale,  kyllä mä voin sellaisenkin laulaa!

Olihan se hienoa!

Kun laulamiseni onnistui! Yleensä olen aina vähän epäonnistunut open valintaa laulaessa, mutta nyt olin päättänyt, että onnistun. Ja kyllä se hienolta tuntui, kun laulu sujui! Mieli kohdallaan ja kaikki hyvin!

Jännittävin karaokepäivä on nyt!

Onhan se ilman muuta niin, että tänään on se kaikkein jännittävin päivä, kun opettajan valinnat tulevat nyt laulettaviksi. Mulla on aika hyvä kappale laulettavana,  itse olen ainakin sitä. mieltä.  Ja nyt mennään!

Ei niin paljon kyseenalaistamista

No sehän mulla tässä toiveena onkin, kun tuota karaoketunnilla tapahtuvaa välisoittojen pois kelaamista on tullut kyseenalaistettua kerta ja toinenkin. Olen saanut asialle järkeen käyvän selityksen, selityksen mukaan välisoitot vievät aikaa pois laulamiselta,  no ihan järkevä tuo selitys on, mutta silti vaan sitä asiaa kyseenalaistaa jatkuvasti.  Nyt ei enää yhtään kyseenalaistamista!

Toivetta karaoketunnille

No sitä todellakin on! Kun opettaja on jatkuvasti käsi hiiren napilla kelaamassa välisoittoja pois. Olen kyllä saanut siihen selityksen, mutta siltikin toivoisin  että sitä ei tehtäisi niin usein. Pointtina taitaa olla se, kun välisoitot vievät aikaa,  mutta kuitenkin toivoisin, ettei ainakaan minun kappaleesta ei kelattaisi välisoittoja pois, jos ne ovat lyhyitä .

Jos vois ennakoida

Kyllä tästä aika hyvä viikko on varmaan tulossa. Mietin vaan sitä, että aika hieno päivä oli ainakin maanantaina, joten voin olla luottavainen,  että muukin osa viikkoa on ihan hyvä. Näillä mä nyt menen ja nautin siitä! Tänään mä menen ihan täysillä, just nyt!

Pääsee laulamaan!

Se on tosi hienoa, kyllä! Viikon verran on taukoa ollut  onhan se välillä mukavaa pitää taukoa, mutta ihan yhtä mukavaa on päästä kavereiden kanssa laulamaan.  Nyt vaan toivoo sitä, että nenä ei olisi niin kovin tukossa kuin se nyt aamutuimaan on. Nyt mennään ja nautitaan!