Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2023.

Kaikkea on....

Taas tulossa niin, että ei meinaa pysyä mukana. Karaokekonserttikin osuu loppuviikkoon, on kyllä saanut hyvin luottamusta omaan tekemiseen. Kun jo eka konsertti meni hyvin, mä kyllä uskon tämän toisenkin menevän ihan hyvin. Viime viikolla treeni meni vähän alakanttiin mikrofonitekniikan takia, mutta nyt olen valmiina!

Mukavaa, kun ei ole kiire mihinkään.

Sunnuntaina se on juuri näin, ei tarvitse mennä mihinkään. Ainoa sitten on, että jos tarvii mennä meidän lähikauppaan, mutta enpä jaksa uskoa, että sitä tarvetta on.  Kovasti jo valmistaudutaan karaokekonserttiin, ei se haittaa, vaikka treeni menikin huonosti, hyvällä mielellä tässä nyt ollaan. Nyt näytän, että mä osaan, koska mä kyllä osaan!

Harjoutuksen haasteet

Päällimmäisimpänä tulee mieleen mikrofonin aiheuttama haaste, se tuli kyllä aika hyvin esiin. Eikä se ollut edes mikään uusi juttu, vaan näitä haasteita on ollut myös aiemmin. Kyllä mä luotan siihen, että mä osaan, selvitän tän ihan varmasti!

Hiljainen hyvä fiilis

Se on  ihan parasta just nyt! Olen ollut  niin hyvällä mielellä,  kun edellinen konsertti meni todella hyvin. Tänään luottavaisin mielin kohti uutta hyvää päivää!

Totta kai saa antaa palautetta!

En kiellä palautteen antamista, välillä se vaan on niin negatiivista, että se suorastaan lyttää. En ole ainakaan vielä keksinyt negatiiviselle palautteelle muuta syytä kuin autismin kirjon, se on päällimmäisenä mielessäni miettiessäni sitä, miksi minulle tulee niin paljon negatiivista palautetta.  Kyllä sitä hyvää palautetta saa, mutta kirjon takia se on paljon tiukemmassa. Mutta eteenpäin eikä takerruta huonoon!

Elämä on...

Tosi hienoa! En olisi ikinä voinut kuvitella, kuinka hieno mun loppuviikosta voisi tulla.  Kun keskiviikkona lauloin tulevan konsertin kappaleen. ajattelin laulavani sen juuri Markolle kiitokseksi tästä vuodesta. Toivottavasti kohdalle osuisi kerta, että pääsisi Taalintehtaalle asti. se olisi mukavaa!

Liian nuori!

Olemaan eläkkeellä! Mutta minun pitäisi ymmärtää se syy, miksi olen eläkkeellä. Vaikka tuntuu siltä, että on liian nuori olemaan eläkkeellä,  syynä eläkkeellä olemiselle on autismin kirjo . 26 vuotta sitten sain autismin kirjon diagnoosin, se ei ollut mikään mukava juttu, mutta hyvä, kun asia selvisi. Luulisin, että myös uupumisen mahdollisuus olisi olemassa, kun työelämä on aika hektistä.  Mutta nyt mennään näin, ei aura muu!

Voi sentään!

Millainen viikko on ollut! Ei oikein ymmärrä, miksi aika on mennyt näin vauhdilla, kyllä se nyt normaalistikin menee pian, mutta vuoden viimeiset kuukaudet menevät vielä nopeammin. Tänään mä ajattelen, että on ollut niin hienoa viettää tätä viikkoa, nyt mennään taas kuukautta eteenpäin!