Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2023.

Hyvää uutta vuotta

Ihan jokaiselle ystävälle, kaikille, jotka ovat päättyvän vuoden aikana olleet kanssani tekemisissä. Kiitos ihan jokaiselle, jotka ovat nauttineet kanssani vuoden erityisistä jutuista. Ihan erityisesti haluaisin sanoa, että jokainen vuoden aikana tapahtunut asia on merkinnyt minulle tosi paljon. Toivottavasti pääsen pian Taalintehtaalla käymään!

Toiseksi viimeinen päivä!

Jos minun isäni olisi vielä, tänään olisi vanhempieni hääpäivä. Onneksi äiti hoksasi kysyä sen minulta, kun ei ollut ihan varma, kumpi päivä se on. Tämä päivä menee kokkaillessa,  se on ihan mukavaa, kun siinäkin saa äitiä auttaa!

Paras vuosi ikinä!

Sitähän tää vuosi 2023 on monella tapaa ollut. Monenlaisia juttuja on mahtunut mukaan, paljon sellaista,  mitä ei itse oikein kunnolla osannut aavistaa. Parhaiten muistaa sen riparireissun,  jolla Marko oli mukana,  Kyllä häntä kuunnellessa tuli sellainen olo, että reissu on ollut mieluisa myös hänelle.  Omalta kohdaltani voin mainita loppuvuoden hienot konsertit, joissa sain olla mukana  ja nauttia mukana olosta. Tänään saa nauttia!

Ihana joulunaika on ohi

On tämä vuoden 2023 joulunaika ollut mukava! Se vaan vierähti niin nopeasti, kun aatto oli sunnuntaina. Mutta nyt aletaan mennä kohti vuodenvaihdetta, saan aloittaa uuden kalenterin heti uudenvuodenpäivänä. Se on mukavaa, kun joinakin vuosina on ollut edellisen vuoden päiviä.  Ihana päivä on ollut tänään!

Jouliupäivä 2023

Tänään muistan monta mukavaa asiaa, joita on vuoden aikana tapahtunut.  Kaikki ovat olleet ihan huippuhienoja asioita, todella monet ovat olleet hyvin erityisiä. Kyllä on jäänyt niln paljon kaikenlaista mieleen, kaikenlaista on tapahtunut pitkin vuotta. Monta hyvää juttua on ollut vuoden aikana mielessä ja näillä mennään!

Jouluaatto

Sehän se on  tänään saa sytyttää vielä viimeisen adventtikynttilän. Oli hienoa,  kun saatiin salaatit tehtyä, se oli ihan mukava juttu! Joulua on mukava viettää, vaikka se aina aiheuttaa sen pienen härdellin. Tänään haluaisin kiittää kaikkia ystäviä ja tuttuja tästä päättymässä olevasta vuodesta,  on ollut hieno vuosi ihan kaikkinensa. Kiitos Forza Viilpuralle kevään  ja syksyn mukana olosta, on ollut hieno juttu olla mukana. Kiitos Vainion Liikenteen kuljettajille mukavista reissuista, vuonna 2024 jatkuvat varmasti. Tulevana vuonna minulla on juhlavuosi,  kun tulee 35 vuotta siitä  kun olen ensimmäistä kertaa Vainion Liikenteen busseilla kulkenut. On mukavaa juhlia sitä Vainion busseilla kulkien!

Mahtavia muistoja Taalintehtaalta

Onhan niitä vaikka kuinka paljon,  ihan joulustakin niitä löytyy. Hotellikalliolla oleva joulukuusi on ihan samalla tavalla kuin se oli minun lapsuudessani ja nuoruudessani. Monet sosiaalisessa mediassa olevat kaverini ovat laittaneet kuvia joulukuusesta, olen huomannut,  että siellä se on edelleen! Ja vanha koti Tordalissa on edelleen olemassa!

Tää hyvä fiilis

Se tulee ihan pienistä asioista,  just niistä, mistä kaikkein eniten pitää. Olen vaan yrittänyt nauttia kaikesta, mitä on tullut tehtyä, mä haluaisin, että voisin vielä nauttia.  Nyt olen oppinut pitämään siitä, kun luen, Ääneen lukeminen on minulle kaikkein paras tekniikka lukemiseen,  se on mukavaa! On vielä hyvä kirja, jota lukea, sekin on kiva juttu!

Alfie, kissa kynnyksellä

Tällainen kirja on löytynyt luettavaksi, viikon verran olen nyt sitten ääneen sitä lukenut. Ja lukeminen on tuntunut kerta kaikkiaan hienolta, tuntuu todellakin siltä, että siihen jää koukkuun. En vaan olisi ikinä voinut kuvitella, että tämä yksi kirja voisi aiheuttaa näin kovan lukuriippuvuuden! Näin on nyt minulle käynyt ja se on ihan mahtavaa!

Haluan sanoa...

Että on mukava nähdä ystäviä vielä ennen joulua!  Facebookiin olen jo joulutervehdyksen laittanut, sen laitoin jo perjantaina. Tänä viikonloppuna pääsee laulamaan kauneimpia joululauluja, tätäkin on tullut tehtyä jo monta vuotta! Vuonna 2022 menin iltapäivän aikana laulamaan, se tuntui mukavalta. Tänään mä olen iloinen!

Perjantai

Tänään olisi tarkoitus mennä ulos syömään, kun en ehtinyt viime viikolla. Se perjanta oli niin vauhdikas, etten oikein ehtinyt tehdä mitään kunnolla. Mutta nyt otan sille aikaa, olen niin onnellinen, kun voin tänään  sen tehdä. Olen niin iloinen ja kaikki tuntuu hyvältä.  Näillä mennään! Ilon ja valon kautta!

Lakkopäivä...

No näinpä, sehän se sitten on tänään. Mukavaa se ei tietenkään ole, mutta eihän sille mitään mahda, kun nämä työelämän heikennykset koetaan aika epäoikeudenmukaisina.  Toisaalta tämän kaiken ymmärtää, mutta toisaalta ei, se koskee sekä ammattiyhdistysliikettä että hallitusta. Ymmärtää myös sen, että Suomen julkinen talous pitää saada kuntoon,  mutta senkin voisi tehdä niin, että olisi enemmän oikeudenmukaisuutta mukana. 

Kansalaisopisto vielä kerran!

No näinhän se menee, vielä kerran olisi kurssipäivä tänään! Rästiin jääneen kerran korvaus olisi vielä tänään, tällä kertaa sovittiin,  että pidetään se etänä. Ajattelin,  että kyllä se minullekin käy, jos se on käynyt muille myös. Tänään mä olen iloinen,  kun vihdoin ja viimein pääsee joululomalle, se om tosi mukavaa!

Mukavia uutisia saatiin myös!

No onhan se mukava uutinen, kun lauluopettajan selkäleikkaus oli onnistunut hyvin ja kipu on jäänyt leikkauspöydälle. Sen verran siinä sijaisopettajalta kuultiin. Onhan se tosi upea asia, että leikkaus onnistui ja ennen kaikkea se, että siihen päästiin niin nopeasti.  Viimeistä edellisellä  kerralla oli jo tieto, missä kohtaa pääsee leikkaukseen,  nyt oli hienoa kuulla, että kaikki on sujunut hyvin. Tänään on hyvä mieli tältä osin, olihan sitä kärvistelyä seurattu koko syksy!