Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2024.

Loma liikenteeseen!

No nythän se lähtee liikenteeseen ja aika hyvällä mielellä saa kyllä olla! Joskus se Elämän Molotovin cocktail  on  niin iso, että sillä ei ole mitään väliä. Olen niin iloinen, kun viikon aikana ei tarvi lähteä opistolle,  se vaan on niin mukavaa! Se on tosi hyvä päivä, näillä mennään!

Lomaviikko tulossa

No just näin,  viimeinen kurssiviikko on meneillään. Suunnittelen parhaillaan lomaviikon sosiaalisen median päivityksiä, teen ne samalla tavalla kuin  viime syyslomalla. Päivittäin tuli sosiaaliseen mediaan jotakin laitettua, niin on suunnitelmissa tehdä myös talviloman aikana. Lähinnä nyt ajattelee niitä, joita ei näe viikon aikana.  Monet ystävät lähtevät reissuun kuka mihinkin päin, joten omia kuulumisia on mukava laittaa vaikka Facebookiin!

Nyt se on selvillä!

Kuka on uusi tasavallan presidentti! Aika iloisin mielin tuli pyhäiltana vaalilähetystä seurattua,  toisen kierroksen alusta asti olin sitä mieltä,  että kumpi tahansa voi olla presidentti.  Varmasti Haavistolla vaikutti homoseksuaalisuus, mutta varmasti hänkin olisi ollut ihan hyvä presidentti. Uusi presidentti astuu  virkaan hankalassa maailmantilanteessa, mutta luotan siihen, että  hän selviää!

Tiistai...

Onhan se taas mennyt pian tämäkin aamu. Kun on herännyt aikaisin aamulla, niin ehtii vaikka mitä, tyhjentää lämpöpumpun alustassa olevan vadin, vaikka mitä muuta on ehtinyt tässä kohtaa tehdä. Mä olen iloinen ja onnellinen,  kun saa tehdä toiset iloiseksi!

En olisi ikinä uskonut!

Aika usein maanantait ovat niitä kaikkein tökkivimpiä päiviä, kun pitää lähteä opistolle,  mutta Luojan kiitos tänään ei ollut ihan sellainen päivä. Tänään oli kyllä aivan totaalisesti erilainen päivä kuin mitä edellinen maanantai on ollut.  Monta kertaa  ne parhaat hetket ovat niitä, kun mikään ei töki ja kaikki on hyvin.  Tänään oli juuri sellainen päivä. Olen tyytyväinen. 

Parasta just tänään

On se, kun pääsee punavalkoisia  kannustamaan. Nautin kovasti nyt, kun chantteja on alkanut pikkuhiljaa oppia. Kevät 2023 meni kokonaan kaikkeen opettelemiseen,  kun opeteltavaa oli tosi paljon. Tänään mulla tulee kaiken kaikkiaan kymmenes ottelu,  neljäs nyt kuluvalla kaudella. Forza Vilpuran matkassa on ollut ihan parasta olla, näillä nyt mennään ja kaikki laitetaan peliin Vilppaan puolesta! On vain yksi meidän Vilpas!

Menispä pian tää lakkopäivä!

No sehän menee, ei sitä varmaan edes huomaa! Ollaan luottavaisin mielin siitä, että hallitus ei sanelisi niin paljon, itsestä ainakin tuntuu siltä, että hallitus sanelee enemmän kuin kuuntelee ihmisten huolia. Mutta luottavaisin mielin tässä kuitenkin ollaan,  menossa kohti viikonloppua!

Tuulista on!

Kyllä on, tuulikellon paukkeen  kuulee ihan sisälle asti! Ei se varrmaan ole ihan samanlaisissa lukemissa kuin Norjassa, mutta kyllä se myrskyää ihan kunnolla myös Suomessa. Kuulee kyllä aika hyvin tämän tuulen, toivottavasti ei tule mitään isoja vahinkoja. Mä kyllä luotan,  että ei ole ihan mahdotonta myrskyä!

Kyllä olikin vaikeaa!

Puuttuvat ja virheelliset kirjaimet ovat aiheuttaneet paljon mielipahaa. En ole saanut blogia lukulistalle virheellisten kirjainten takia. Mutta niin kauan kuin jaksan yrittää,  niin yritän. En lannistu, vaikka tulisi monta virheellistä kirjainta!

Onhan tää hienoa!

No on se, kun viikon kuluttua lauantaina pääsee taas Vilpasta kannustamaan! Niin kerta kaikkiaan hieno juttu, kun on jo vuoden ollut mukana ja kovasti on nauttinut! Ainoa haasteellinen juttu on ollut katsomossa seisominen,  murra hienosti olen siitäkin haasteesta selvinnyt. Chanteissa riittää opeteltavaa, mutta kyllä se menee!

Lakkoa miettien

En ole ehtinyt miettiä tulevaa lakkoa kovin paljon, mutta vähän kuitenkin. Tietenkään ei voi tehdä ihan kaikkea, mitä normaalina päivämä tekee, mutta lakko kestää aikansa ja sitten voi taas palata normaaliin tekemiseen. Ystävien näkeminen muuttuu lakon aikana haastavaksi,  murra lakon mentyä ohi kaikki on taas hyvin senkin asian suhteen. Näillä mennään!

Hienosti on kaikki mennyt

Kyllä on, on ihan sellainen fiilis! On ollut ilo seurata, kuinka hienosti äidin silmäleikkauksesta toipuminen on sujunut. Kun leikkaus on mennyt hyvin,  toipuminenkin sujui mukavasti.  Kaikki kansalaisopiston kurssit ovat lähteneet liikenteeseen,  ihan mukavasti ovat nekin lähteneet sujumaan. Etenkin musiikkikurssit ovat lähteneet hyvin liikkeelle, mutta kyllä ihan samaa voi sanoa myös kielikursseista. Nyt on kyllä kaikki kohdallaan tässä kohtaa!

Parasta just nyt!

Kun minun ei enää tarvitse kulkea kahden kodin väliä.  Se oli pakon sanelemaa, kun näin jouduimme tekemään, eikä se edes ollut mikään kovin iso työ, mutta kyllä se itsestäkin aika epämukavalta tuntui. Nyt on kaikki hyvin ja tuntuu paljon paremmalta, kun saa olla omassa kodissa. Mikään ei voi tuntua tämän paremmalta!

Erilainen yö!

Sitähän se kieltämättä on, kun oman huoneen sijasta on nukkunut ystävättären huoneessa. En ole moneen vuoteen nukkunut näin, joten täytyy myöntää, että hieman se minua oudoksutti. Onneksi saadaan olla koko päivä taas meillä  ja tullaan vasta illalla.  Näillä mennään sitten mennään!

Hyvä mieli ja iloinen päivä!

Toivottavasti itsellänikin olisi parempi päivä tänään! Torstaina jännitin enemmän kuin lääkäri määrää eikä ollut ollenkaan mukavaa olla kotona, kun kurssin jälkeen oli ollut tyhjässä kodissa. Kuitenkin olin aika luottavainen, kun osasin ennakoida aika hyvin. Mutta nythän on kaikki ihan niin kuin pitääkin olla,  näillä mennään!

Jännittävä!

Tosi jännittävä torstai on tiedossa, kun karaoketunti alkaa jo puoli yhdeksältä!  Jännittää  vähän,  kun on ensimmäinen kerta,  jolloin alkaa puolta tuntia aiemmin.  Keskiviikkona puhuin äidin kanssa puhelimessa,  hän sanoi, että minulle sen ei pitäisi olla ongelmallista, kun olen niin aikainen. Mutta luottavaisin mielin olen tän päivän suhteen, kyllä mä pärjään!

Loppuviikon kurssit alkavat aiemmin!

Loppuviikon kursseille lähtiessä pitää muistaa,  että niille lähdetään aikaisemmin. Torstaina karaoketunnilla pitää olla jo puoli yhdeksältä ja perjantai-iltapäivänä italian tunti alkaa jo yhdeltä. Aika maltillisia muutokset ovat olleet, karaokessa on isoin, kun aikaistuma on puoli tuntia. Niin iso se ei ole  ettenkö voisi lähteä. Hyvillä mielin ollaan ja mennään eteenpäin!

Kirja sai minut uteliaaksi!

No todellakin! En kyllä ole ikinä lukenut kirjaa, joka saa uteliaaksi heti kättelyssä,  kun sitä aloittaa!  Uteliaaksi saa se, kuinka monta ystävää Alfie-kissa saa,  sehän siinä on se juju! Kyllä mä olen niin täpinöissäni tästä kirjasta, heti on sellainen fiilis, mukava lukea!

Parasta just tänään

On se, mitä hyvää  voi elämässä tulla. Juuri näin minulle on käynyt. Vaikka välillä on,, että ihmiset huomauttavat,  totta kai saa huomauttaa, jos jokin asia on Aspergerin takia pielessä. Mutta  liikaa ei saa huomauttaa, sekään ei ole hyvä.

Paljon hyvää fiilistä!

Tänään olen hyvällä mielellä ja odotan innolla kansalaisopiston kursseja. Tänään on iloa ja valoa, kun sain molempien musiikkikurssien ilmoittautumiset tehtyä. Olen onnellinen ja iloinen siitä, että saan nauttia, kyllä!

Yle Kääre vuodelta 2023

Ei siinä ollut mitään isoja yllätyksiä, mutta joitakin oli.  Ainakin se, että kaikkein kiinnostavin aihe oli ollut maastohiihto. Se oli yllättävää sikäli, että televisiosta en juurikaan maastohiihtoa seuraa. Suosikkisarja ei ollut ollenkaan yllättävää, se  oli tiedossani heti kättelyssä  Eikä myöskään kiinnostavin genre ollut kovin iso yllätys, kyllä se on aina ollut historia.  Hyvä juttu, että kiinnostavin asioita on löytynyt!

Koska olin ekan kerran Forza Vilpuran matkassa?

Tammikuun seitsemäs päivä vuonna 2023, silloin olin ekan kerran mukana ja nyt sitten näyttää siltä, että sille tielle olen jäänyt. Yhdeksän ottelua olen käynyt seuraamassa paikan päällä, suurin osa niistä oli viime kaudella, kolme on ollut kuluvalla kaudella. Kyllä niitä vielä kuluvalla kaudella tulee, kyllä mä aika varma siitä olen!

Pakkanen paukkuu!

Pakkanen on paukkunut ihan kunnolla!  Just tossa jokin aika sitten katsoin ja huomasin,  että 25 pakkasastetta on totta! En vaan itse muista, että Salossa olisi ihan tällaista pakkasta ollut, pakkasta om toki ollut aiemminkin. Se ei vaan ole paukkunut ihan näin kovasti.  Ei se minua haittaa,  nyt mennään!

Loppiaisena vuosi sitten

Oltiin toivottamassa koskelaisia ja marttilalaisia tervetulleiksi osaksi Salon seurakuntaa.  Salon keskustasta ja Halikosta oli lähtenyt bussilastillinen väkeä,  seurakuntalaisia ja luottamusihmisiä. Muurihauta on todella kaunis, siinä oli vielä jouluinen asetelma. Hieno kirkko, ensimmäinen kerta pieneen hetkeen, kun olin Marttilan kirkossa ollut!

Vuosi Forza Vilpuran matkassa

No näinhän se on, vuoden 2023 tammikuussa olen ollut ensimmäisen kerran Forza Vilpuran matkassa.  Jn sille tielle  olen nyt sitten jäänyt, on ollutt aika mukavaa olla siinä mukana. Ja nyt on oltu muutama kerta myös kuluvalla kaudella,  ihan hienoa se on ollut  Mutta on rämä hienoa, kiitos Forza Vilpura!

Toiveita ja ajatuksia

Päällimmäisenä toiveena on se, että olisi mahdollisimman monta hyvää päivää. Eikä haittaa ollenkaan,  vaikka muutama huonompikin tulisi sekaan. Tänään jo on hyvä mieli, myt mennään näillä, mitä on. Toivotaan, että pysytään kyydissä,  kun aika menee niin vauhdilla. Näillä nyt mennään kohti hyvää vuotta!