Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2023.

Syysmarkkinat käynnissä

Kolmena päivänä ovat käynnissä, torstaina ovat lähteneet liikkeelle.  Tivolissa oli aika paljon ihmisiä jo heti torstaina,  kyllä jotkut laitteet vetivät Aija määrän väkeä. Mutta nyt mennään ja nautitaan kaikesta!

Lauantaiaamu

Kuinka upea päivä,  tänään just! Kuinka voisi toivoa muuta, haluan niin paljon hyvää mun päiviin! Kiitos kaikille onnitteluista, niitä tuli niin paljon! Osa tuli kasvokkain,  osa sosiaalisen median kautta,  vaikka mistä niitä tuli! Kiitos!

Tepsi!

Onhan se kerta kaikkiaan hienoa, kun tulee neljäs peräkkäinen voitto, pitkän kaavan mukaan, mutta se tulee sieltä kuitenkin   Ja sitä on vaan superonnellinen, kun voitto tulee,  hienoa!

Kyllä jännitti!

Kyllä tuo maanantai kieltämättä jännitti, mutta Luojan kiitos mitään isompaa hätää ei ollut. Eikä ollut isompaa hätää tänäänkään laittaa päivää liikkeelle,  kaikki on sujunut kutakuinkin tavalliseen tapaan. Tänään vaan mä ajattelen,  että on kaikki hyvin ja päivä menee ihan hyvin. Näillä mennään!

Ensi viikon laulukurssi

Saa nähdä, olenko maanantaina yksin koko kaksituntisen vai ehtiikö Maire mukaan,  sitä en tiedä ollenkaan. Mutta ihan hyvällä mielellä ollaan, mennään reippaasti!

Upea päivä!

Kyllä, kun on Huisku meillä. Tänään mä vaan olen onnellinen, kun kaikki on kohdallaan. Tänään on kaikki kohdallaan, vaikka Huiskun räksytys välillä harmittaa.  Mutta mulla on hauskaa,  kun käyn lenkillä!

Monta juttua tapahtunut!

No on, kun meille aukesi uusi K-market tuli piirun verran lähemmäs meidän kotia. Talven ja kevään mittaan tuli seurattua, miten kauppa rakentui, se tapahtui todella nopeasti! Tänään on kaikki hyvin, niin paljon tapahtuu!

Ei tarvi mennä tänään!

No niinpä, tänään mulla on vapaata kansalaisopiston kursseista, saa aikatauluttaa päivän vähän eri tavalla kuin koulupäivinä. Tänään on kyllä hyvä, kun ei ole koulua!

Huikeaa!

No onhan se, kun päivä alkaa taas tosi hyvin. Ja kun taas tuli yö nukuttua ilman aivastelua. Ja kun vielä pyysin anteeksi tökeröä sanomistani, se teki hyvää. Olin varmaan vähän pikaistuksissa siitä, kun minulle elehdittiin, että minun pitäisi mennä pois  Siksi kai se tökerö sanominen tuli.  Luojan kiitos,  sain sen anteeksi!

Tyytyväinen!

No saan kyllä olla tosi tyytyväinen siihen, että nukuin paremmin kuin edellisenä yönä. Aivastelusta ei aiheutunut sen ihmeempää haittaa, mutta ei ole kivaa miettiä koko ajan , tuleeko aivastus ja lentääkö räkä . Aivastelu ei haittaa aamulla!

Voi vitsi tätä aivastelua

hmetellä täytyy, ettei äiti ole könynnyt tänne mun huoneen oven taakse! Jossain on vielä pölypalluroita  kun koko ajan kuuluu atsii. Nenäkään ei tahdo pysyä auki vaan on koko ajan tukossa. Mutta kaikki on nyt hyvin, sain itselleni  lisää nuotteja yksinlaulua varten, se on hyvä juttu!